VM 2022

2 min læsningSkuffet Hermansen efter endnu et uafgjort resultat: Det er ikke kun træls for mig – men for hele holdet

Brøndby måtte endnu en gang gå fra banen uden de tre point, da klubben søndag spillede 1-1 mod OB. Og det skuffer målmand Mads Hermansen.

2 min læsning
Danmarks målmand Mads Hermansen efter nederlaget i U21 EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Kroatien på Vejle Stadion tirsdag den 27. september 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Seks Superliga-kampe i streg uden clean sheet.

Det er faktum for Brøndby, efter klubben søndag igen måtte indkassere en sen scoring i 1-1-opgøret imod OB.

Og det frustrerer ikke blot manden mellem stængerne, Brøndby-målmand Mads Hermansen, men hele holdet. Det fortæller keeperen til Viaplay efter opgøret.

Ifølge Mads Hermansen er det noget helt konkret, som Brøndby-holdet skal arbejde på den kommende tid:

– Vi har egentlig haft lidt fokus på, at når vi får føringerne, så skal vi ikke blive for passive og give spillet for meget væk. Det synes jeg, vi gør i dag. Det er ikke kun træls for mig, men for hele holdet (at Brøndby ikke får et clean sheet red.). Vi har meget fokus på vores defensiv og vores struktur i vores træning i løbet af ugen. Så det er rigtig træls for os allesammen.

– Jeg synes egentlig, vi spiller en god første halvleg. Jeg ved ikke, om det er, når de ændrer noget, at vi ikke er gode nok til at tilpasse os til deres ændringer og lægge spillet over på vores side igen. Der kan vi godt bygge på og tage styringen inden på banen selv.

– Det er nemt at sige, at det vi mangler, er skarphed i begge ender – men det er nok der, den lægger.

Niels Frederiksen om kontraktudløb: Det har jeg det fint med

Gårsdagens resultater betyder, at Brøndby stadig befinder sig på en skuffende 10. plads i Superligaen, som i år er særdeles tæt.

Brøndby har således stadig kun tre point op til ligaens tredjeplads, mens AaB under nedrykningsstregen har hele syv point op til de blågule.

Du kan se hele interviewet med Mads Hermansen i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer