PINLIGT: Vejle satte 2-0 føring over styr i nederlag mod oprykker

Vejle Boldklub skal hurtigst muligt tilbage i Superligaen, men oprykkerne fra Hillerød leverede søndag et vildt comeback mod de store favoritter i Nørreskoven.

Vejle tabte mod Hillerød og Dimitrios Emmanouilidis fik rødt kort

Vejle Boldklub så søndag ud til at være på ren cruise control på vej tilbage til Superligaen.

Men kampen og føringen mod oprykkerne fra Hillerød blev vendt fuldstændig på hovedet i slutningen af kampen.

Sidste sæsons superliga-nedrykkere satte nemlig en 2-0 føring over styr og tabte på hjemmebane med 3-2 dybt inde i overtiden mod Hillerød.

Gæsterne scorede det afgørende mål efter 90 + 4 minutters spilletid ved Jonathan Witt.

Vejles Dimitrios Emmanouilidis fik rødt kort for hjemmeholdet midtvejs i anden halvleg. På trods af nederlaget ligger Vejle Boldklub dog stadig på en førsteplads i NordicBet Ligaen.