Highlights: 1-1 mellem OB og Brøndby efter drama og vildt comeback

Brøndby IF bragte sig i front 1-0 mod OB på udebane søndag aften, men nyligt tilbagevendte Emmanuel Sabbi sikrede med en flot scoring balance i regnskabet til 1-1, som også blev kampens resultat.

Emmanuel Sabbi bragte OB på 1-1 efter en flot scoring mod Brøndby

Brøndby IF kom på flot vis i front i Odense, og var ved pausen af opgøret mod OB på vej ind i top seks i Superligaen.

Ohi Omoijuanfo bragte nemlig Niels Frederiksen tropper foran 1-0 efter et genialt opspil af Nicolai Vallys og Simon Hedlund.

Vallys leverede efter 33 minutters spil en flot aflevering i dybden til Hedlund, der med en cutback aflevering fandt Omoijuanfo, som sikkert sparkede bolden i nettet tæt under mål.

OB havde en stor chance kort før pausen, men stillingen var 0-1 efter de første 45 minutter.

I anden halvleg spillede begge hold i højt tempo og skabte super underholdning for et fyldt Nature Energy Park.

Det kulminerede for hjemmepublikummet efter 83 minutters spil, hvor indskiftede Emmanuel Sabbi på flot vis sparkede OB tilbage i kampen til 1-1.

Det er tredje kamp, Sabbi spiller efter sit comeback til OB, og med sejren holder OB sig inde i toppen af Superligaen, mens Brøndby stadig ligger på en 10. plads.

OB 0-1 Brøndby IF (Ohi Omoijuanfo, 33′):

OB 1-1 Brøndby IF (Emmanuel Sabbi, 83′):