VM 2022

2 min læsningThomas Thomasberg oven på Randers-ydmygelse i Horsens: Undskyld til fansene

Randers-cheftræner Thomas Thomasberg lægger sig fladt ned efter 5-1-nederlaget til AC Horsens i Superligaens fredagskamp.

2 min læsning
Thomas Thomasberg sætter ord på det ydmygende 5-1-nederlag mod AC Horsens i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det var på alle mulige måder en forfærdelig aften for Thomas Thomasberg og Randers-mandskabet fredag.

Således tabte kronjyderne med hele 5-1, da de fredag aften gæstede Nordstern Arena Horsens og AC Horsens, hvilket udbygger holdets stime uden sejr til seks kampe i streg i Superligaen.

Samtidig måtte holdets målmand, Patrik Carlgren, forlade kampen og stadion i en ambulance 25 minutter før tid, efter han i en nærkamp med AC Horsens-angriberen, Anders K. Jacobsen, blev slået bevidstløs. Det har efterfølgende vist sig, at han har fået en hjernerystelse samt brækket kæben.

Derfor var det da også en nedtrykt Randers-cheftræner, der efter opgøret satte ord på den på alle mulige måder forfærdelige Randers-kamp.

– Det er smertefuldt på alle fronter. Et er det, der står resultattavlen og indsatsen, der må vi undskylde til alle de fans, der kommer herned. Jeg synes ikke, at jeg har prøvet det før, at vi på den måde falder fra hinanden. Det var ikke godt at se.

– Og så selvfølgelig oveni, at vi har en målmand, som, alle kan se, nærmest ligger bevidstløs derinde. Det kan man se på spillernes reaktion. Det var selvfølgelig ikke rart at se.

– Så det var alt i alt en helt gennemført dårlig dag – og det er vi sgu kede af for alle dem, der holder med Randers, for det er ikke vores rette ansigt, fortalte Thomas Thomasberg efter kampen på klubbens hjemmeside.

Randers melder ud: Carlgren har brækket kæben

Fredagens resultat betyder, at Randers nu kan blive overhalet af en del hold i den utroligt tætte Superliga-stilling.

Således har kronjyderne – på trods af sin tredjeplads – blot tre point ned til ligaens 10. plads. Og her har stort set alle hold en kamp i hånden i forhold til Randers.

Randers skal, oven på gårsdagens resultat, forsøge at rejse sig igen allerede på onsdag den 9. november, når holdet møder Silkeborg i Pokalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer