VM 2022

1 min læsningHaaland fortæller om de store følelser: Mest nervøse øjeblik i mit liv – og kort efter et af de bedste øjeblikke

Erling Haaland blev ramt af de helt store følelser, da han lørdag eftermiddag satte sit Premier League-mål nummer 18 ind bag Bernd Leno.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Manchester City v Fulham - Etihad Stadium, Manchester, Britain - November 5, 2022 Manchester City's Erling Braut Haaland celebrates scoring their second goal Action Images via Reuters/Lee Smith EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Det var med kniven for struben, at Erling Haaland trådte op til 11-meter-pletten mod Fulham.

Tre minutter inde i overtiden krævede det et mål fra nordmandens fod. Men som sædvanligt leverede han, da det gjaldt og sparkede 2-1-sejren i land.

– Fantastisk. Jeg var nervøs. Det var et af de mest nervøse øjeblikke i mit liv, men det var fantastisk. Et straffespark i sidste sekund, selvfølgelig er jeg nervøs, siger Haaland og fortsætter.

– Men det handler om at tage en dyb indånding og fokusere på at sætte bolden i mål. Det er det eneste, jeg tænker på. Det lykkedes, selvom det ikke er det bedste straffe, som jeg har set, siger den norske bomber til Viaplay.

Haaland fortæller, at han var forfærdeligt nervøs i mødet med Bernd Leno. Nu er han bare glad og lettet.

Highlights: Haaland redder Manchester City i sidste øjeblik mod Fulham

– Vi havde spillet ti mod elleve hele kampen. Jeg kommer tilbage fra en skade og er lidt ude af rytme, lyder det fra Haaland.

– En af de bedste følelser jeg har haft i mit liv.

Straffesparksscoringen var Erling Haalands 18 Premier League-scoring. Dermed tangerer han den norske rekord for flest sæsonscoringer i Premier League. Indehaveren af rekorden er Haalands tidligere træner Ole Gunnar Solskjær.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer