VM 2022

1 min læsningHighlights: Haaland redder Manchester City i sidste øjeblik mod Fulham

Fulham gik ind til kampen på Etihad Stadium uden at have tabt i fire kampe. Den stime var London-mandskabet meget tæt på at holde fat i.

1 min læsning
Fulham's Brazilian striker Carlos Vinicius (L) and Manchester City's Spanish midfielder Rodri vie for the ball during the English Premier League football match between Manchester City and Fulham at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on November 5, 2022. (Photo by ADRIAN DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Erling Haaland startede på bænken for Manchester City, der lørdag eftermiddag bød et formstærkt Fulham-mandskab op til dans på Etihad Stadium.

De seneste fire kampe havde budt på to sejre og to nederlag for Fulham, men Haalands afløser i City-angrebet gjorde det fra starten svært for Fulham at fortsætte den stime. Julian Alvarez bragede Manchester City foran via overlæggeren efter et kvarter.

Kort efter begik Joao Cancelo dog straffespark og fik rødt kort. Andreas Pereira udnyttede straffesparket, hvorfor Fulham havde en god mulighed for at tage point på Etihad Stadium.

Manchester City var dog farligst efter pausen. Særligt da Erling Haaland kom på banen. Nordmanden havde bolden i netmaskerne, men efter VAR-vognen havde set situationen stod det klart, at der var offside. I den forlængede spilletid lykkedes det dog, da Kevin De Bruyne blev nedlagt i feltet. Den norske bomber udnyttede chancen, og sparkede bolden ind til slutresultat 2-1.

Manchester City 1-0 Fulham (Julian Alvarez 17′)

Manchester City 1-1 Fulham (Andreas Pereira 28′)

Manchester City 2-1 Fulham (Erling Haaland 90+5′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer