VM 2022

1 min læsningMedie: Tottenham-stjernes hovedskade skaber bekymring for både klub- og landshold

Tottenhams Son Heung-Min måtte tirsdag aften udgå efter en grim kollision og et slag til hoved i Champions League-opgøret mod Marseille.

1 min læsning
Tottenhams Son Heung-Min måtte tirsdag aften gå skadet fra banen i Champions League-opgøret mod Marseille. Er VM i farer?
Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Tottenhams Son Heung-Min fik ikke meget spilletid i gårsdagens Champions League-opgør mod franske Marseille.

Her måtte han gå fra banen efter blot 28 minutter efter en grim kollision mod Marseille.

En hændelse der skaber usikkerhed for både Son, Tottenham og ikke mindst Sydkorea frem mod det nært forestående VM 2022 i Qatar.

En ærgerlig skulder til ansigtet i en kollision med en modstander sendte Son til jorden, og efter adskillige minutters behandling blev sydkoreaneren på ustabile fødder hjulpet af banen.

Skadens omfang er endnu ikke klarlagt, men alligevel skaber det bekymringer for Tottenham, der i forvejen er uden angriberne Richarlison og Dejan Kulusevski frem mod søndagens vigtige Premier League-opgør mod Liverpool.

Highlights: Pierre Emile Højbjerg sikrer Tottenham førstepladsen

Tottenhams assisterende cheftræner, Cristian Stellini, der udfyldte for Antonio Conte, som i tirsdagens Champions League-opgør afsonede en karantæne, kunne efter kampen fortælle, at Sons øje var hævet, men tilføjede samtidig, at Son allerede havde det bedre og ville blive vurderet inden for de næste 24 timer.

Son er ligeledes med, når VM 2022 i Qatar løber af stablen om mindre end tre uger. Her tørner han ud for Sydkorea, som møder Uruguay, Ghana og Portugal i det indledende gruppespil.

Pierre-Emile Højbjerg sendte med sit mål til 2-1 dybt inde i overtiden sejren til Tottenham, som dermed sikrede sig videre deltagelse i Champions League, når turneringen igen starter op i det nye år.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer