VM 2022

1 min læsningAvis: Barcelona kigger på manager i Premier League – han passer godt ind

FC Barcelona har tænkt sig at bakke Xavi op i de kommende mange år, lyder det fra avisen Sport, der dog også mener at vide, at Barca har Mikel Arteta på radaren som afløser i fremtiden.

1 min læsning
Joan Laporta oplyser, at FC Barcelona har budt på Robert Lewandowski
Foto: REUTERS/Albert Gea.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mikel Arteta er en oplagt kandidat for FC Barcelona.

Det skriver avisen sport.es. Den spanske avis mener at vide, at FC Barcelonas ledelse er imponeret over det arbejde, Arteta har udrettet på relativ kort tid i Arsenal.

Som spiller forlod baskeren Arteta det nordlige Spanien som 15-årig og rejste til FC Barcelona, hvor han spillede på akademiet og B-holdet, inden han fortsatte karrieren i klubber som Paris Saint-Germain, Rangers, Real Sociedad, Everton og Arsenal.

Og netop kendskabet til FC Barcelona skulle vægte højt i FC Barcelonas ledelse, som også ser en anden værdifuld erfaring hos Arsenal-manageren.

Mikel Arteta har nemlig også været assistenttræner under Pep Guardiola i Manchester City.

Udsigten til at få en Guardiola-klon ind i klubben er dog lang. Selvom skuffelserne over at misse play offs i Champions League er enorm i FC Barcelona, er der stadig opbakning til Xavi, skriver avisen.

FC Barcelona slutter som nummer tre i Gruppe C i Champions League, og de kommer dermed til at spille Europa League i næste sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer