VM 2022

1 min læsningFCK sparer Cornelius i Champions League

F.C. København-angriber Andreas Cornelius må se til fra tribunen, når hans holdkammerater onsdag møder Dortmund i Champions League.

1 min læsning
Andreas Cornelius spares i Champions League
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Superligaen prioriteres over Champions League.

Det lyder nærmest surrealistisk, men der er selvsagt mening med galskaben hos F.C. København.

Den danske repræsentant i den fineste af de europæiske klubturneringer står nemlig foran sin sidste kamp i denne omgang, og allerede forud for kampen ved københavnerne, at de kun har æren at spille for.

Det har fået de danske mestre til at spare sin – måske – største stjerne, angriberen Andreas ‘Corner’ Cornelius.

– Corner er ikke med i morgen, men det er ikke fordi han er skadet. Vi vælger ikke at risikere noget, fordi han endnu ikke er der, hvor han kan spille kampe kontinuerligt midtuge-weekend-midtuge, lyder det tirsdag fra cheftræner Jacob Neestrup.

FCK sejrer i uskøn affære mod Randers – tilbage i top seks

– Vi tager bare vores forholdsregler, selvom det selvfølgelig er ærgerligt både på vores og Corners vegne. Men det er den eneste rigtige beslutning med tanke på, at han skal være klar til kamp på søndag mod Lyngby, lyder det videre fra Neestrup.

F.C. København kan med en sejr i onsdagens kamp mod Dortmund bringe sig á point med Sevilla, som samtidig møder Manchester City, på gruppens tredjeplads. Københavnerne tabte bare til Sevilla i sidste uge, og dermed vil spanierne unaset resultaterne onsdag være bedre indbyrdes en de danske mestre.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer