VM 2022

1 min læsning‘CV’ slår fast: Dette er niveauet for nyindkøb i Brøndby

Brøndby får en økonomisk indsprøjtning på 223 millioner kroner efter salget til Global Football Holdings, og nogle af de penge ligger klar til vinterens transfervindue.

1 min læsning
Brøndby og CV kan allerede bruge penge i januars transfervindue
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Allerede til januar kommer pengepungen frem i Brøndby IF.

Klubben fra den københavnske vestegn fik tidligere på ugen en markant økonomisk indsprøjtning, da Global Football Holdings købte sig ind i den danske traditionsklub.

Efter ejerskifte: Vil skyde trecifret millionbeløb i Brøndby

223 millioner kroner får klubben tilført, og en del af de penge skal til januar bruges på at forstærke klubbens nuværende spillertrup.

– Det man vil se er, at det nok er nogenlunde det samme antal spillere, der bliver hentet ind og bliver afsat, forklarer sportschef Carsten ‘CV’ Jensen til 3+.

– Det niveau vi ligesom har sat med de sidste tre indkøb sent i vinduet, det har ligesom sat en trend for, hvor vi skal kigge hen ad.

– [Daniel] Wass, [Nicolai] Vallys og Ohi?

– Ja det vil jeg sige. Det er niveauet for spillere, der skal gå ind og styrke startelleveren når vi henter. Det er ikke sådan, at vi skifter 10 spillere til vinter, men vi kigger på et højere niveau. [..] Det er bare for at give en idé om, hvilken vej vi skal, lyder det fra ‘CV’.

Du kan se hele interviewet med Carsten V. Jensen i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer