VM 2022

1 min læsningSIF-profil roser detaljeorienteret Kent Nielsen: Kæmpe cadeau fra holdet og mig

Kent Nielsen går meget op i alle de små ting. Selv på træningsbanen er der fuldt fokus på hvert minut. Det er Sebastian Jørgensen vild med.

1 min læsning
Sebastian Jørgensen klappes på baghovedet af Kent Nielsen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Silkeborg forsøger sig i denne sæson med den svære toer, efter man i den forgangne sæson hentede bronzemedaljer til Søhøjlandet.

Bronzevinderne har foreløbigt fulgt godt op på succesen og kan med en sejr søndag eftermiddag mod Viborg bringe sig op på tredjepladsen.

En stor del af succesen hos det midtjyske mandskab skal ifølge Sebastian Jørgensen tilskrives cheftræner Kent Nielsen, der betyder meget i klubben.

– Han har en kæmpe indflydelse. Det afspejler sig i vores spil. Vi følger Kents ord, og det kører derudaf. Det kan slet ikke beskrives, hvor stor indflydelse han har. Kent skal have kæmpe cadeau både fra holdet men også fra mig, siger Silkeborg-profilen til campo.dk.

Ydermere fortæller Sebastian Jørgensen, at cheftræneren er utrolig detaljeorienteret, selv ned til de enkelte situationer på træningsbanen. Men det er ikke noget, der irriterer Silkeborg-profilen.

Sebastian Jørgensen om gennembrud og landsholdsudtagelse: Pissefedt!

– Det synes jeg ikke. Det er bare fedt, at han stiller store krav, og at man skal gøre det bedst mulige i hvert eneste minut, siger Sebastian Jørgensen.

Silkeborg spiller søndag eftermiddag hjemme på JYSK Park. Her kommer Viborg og Jacob Friis på besøg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer