VM 2022

1 min læsningKevin Yakob afslører: Disse AGF-spillere kan jeg lære af

Kevin Yakob har personligt fået en imponerende start på sin karriere i AGF, hvor han i det daglige suger til sig fra sine holdkammerater i bestræbelserne på at blive bedre.

1 min læsning
Kevin Yakob suger til sig fra sine holdkammerater i AGF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Ni kampe, tre mål og seks oplæg er tallene for den 22-årige Kevin Yakobs start i AGF, hvortil han skiftede i slutningen af august fra IFK Göteborg i hjemlandet.

I Danmark har den svenskefødte midtbanespiller med irakiske rødder derfor fået en personlig god start i AGF, hvor han i det daglige suger erfaring til sig fra holdkammeraterne.

– Jeg forsøger at tage lidt her og der fra alle på holdet. Hvis jeg ser nogen gøre noget godt, det kunne for eksempel være Patty (Patrick Mortensen, red.) og hans afslutninger i feltet, indleder Kevin Yakob til campo.dk og fortsætter:

– Det kunne også være Nicolai Poulsens defensive arbejde og intensitet i presspillet.

– Jeg forsøger bare at være en svamp og suge så meget inspiration til mig som muligt, og så implementere det i mit spil, lyder det fra Kevin Yakob, som også sætter ord på Uwe Röslers stil som cheftræner.

Noget, du kan se Kevin Yakob fortælle om i videoen øverst i artiklen.

Fodboldekspert spår AGF-stjernes fremtid: Kunne godt se ham i en tysk storklub

AGF skal næste gang i aktion søndag eftermiddag, hvor man på udebane møder bundproppen Lyngby Boldklub, der fortsat har deres første sejr i Superligaen til gode i denne sæson.

En kamp med kickoff klokken 14:00 og som kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer