Highlights: Tottenham med vildt comeback mod oprykkere

Tottenham gæstede lørdag Premier League-oprykkerne fra Bournemouth, hvor der stod vigtige point på spil i kampen om at holde sig i top fire.

Tottenham-Bournemouth, Premier League højdeounkter, highlights tottenham.

Det har ikke ligefrem kørt på skinner for Tottenham i Champions League, hvor man forud for den sidste kamp i gruppespillet fortsat kan risikere ikke at skulle spille europæisk fodbold på den anden side af nytår.

I den hjemlige Premier League har det derimod set fornuftigt ud, og Tottenham indtog forud for denne runde tredjepladsen i Premier League. Den skulle man forsøge at forsvare ude mod oprykkerne fra Bournemouth lørdag.

Her var det dog hjemmeholdet, der efter 22 minutter bragte sig i front. Målet faldt efter et flot opspil, hvor et par hurtige kombinationer endte med at finde vej til en helt fri Kieffer Moore, og Bournemouth-angriberen tøvede ikke med at sparke bolden sikkert i mål.

Kort efter pausen udbyggede Kieffer Moore føringen til 2-0 for Bournemouth, men allerede syv minutter senere blev Pierre-Emile Højbjerg noteret for en flot assist, da Ryan Sessegnon reducerede til 2-1, og comebacket var dermed under opsejling.

Med 73 minutter spillet fik Tottenham udlignet til 2-2 på et mål scoret af Ben Davies, og i dommerens tillægstid blev comebacket fuldendt, da Rodrigo Bentancur gjorde til det 2-3 for Tottenham. Dermed rejser klubben fra det nordlige London hjemme med alle tre point.

Se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

Bournemouth 1-0 Tottenham (Kieffer Moore, 22′):

Bournemouth 2-0 Tottenham (Kieffer Moore, 50′):