VM 2022

2 min læsningMedie: FC Barcelona klargør generationsskifte – flere ældre profiler på vej ud

Flere ældre og højt profilerede spillere kan være på vej væk fra FC Barcelona, som vil gennemføre et gennemgribende generationsskifte.

2 min læsning
FC Barcelona og Xavi ønsker at lave et generationsskifte i klubben. Således er spillere som Pique, Alba og Busquets ikke en del af planerne i fremtiden, men skal forlade klubben snart.
Foto: REUTERS/Lukas Barth

Et generationsskifte er efterhånden sat i gang i FC Barcelona.

Klubben, som i sidste sæson oplevede enorme økonomiske problemer, er eftersigende klar til en ny omvæltning, hvor flere af klubbens ældre spillere skal skiftes ud og forlade klubben.

Det skriver det spanske medie Sport.

Således er klubben ved at klargøre transfervinduet i januar. Og her anses det eftersigende som vigtigt, at op til flere spillere forlader klubben i løbet af den kommende tid.

Ifølge mediet er Barca nu gået i gang med at forhandle Gerard Piqués og Jordi Albas afgange fra klubben. Ligesom ESPN også melder, at man lige nu kigger på erstatninger på transfermarkedet til Sergio Busquets.

Mediet fortæller, at Pique allerede tidligere har givet udtryk for, at han ikke ville være en hindring for Barcas fremtid, og at han ville træde til side, hvis klubben ønsker det.

I tilfældet med Jordi Alba ser sagen dog mere kompliceret ud, melder mediet. Venstrebacken skulle angiveligt ikke ønske at forlade klubben på trods af, at han ved, at han ikke er en del af Xavis planer.

Medie: Premier League-portugiser forventes præsenteret i FC Barcelona i januar

De tre ovenstående spillere har nået en alder på henholdsvis 35-, 33- og 34 år. Og dem vil FC Barcelona altså angiveligt skifte ud med en yngre generation af spillere, der kan løfte klubben op på højeste niveau igen.

Ifølge mediet er Albas og Piqués afgange strategiske, eftersom Barca vil slippe af med to af de højestlønnede spillere i truppen og efterlade ressourcer til at hente ungt blod til mandskabet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer