VM 2022

1 min læsningOfficielt: Quique Setién ny manager i Villareal

Den spanske LaLiga-klub Villareal har sent tirsdag aften offentliggjort, at man har ansat Quique Setién som klubbens nye manager.

1 min læsning
Quique Setién er ny manager i Villareal.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Quique Setién er ny manager i Villareal.

Det offentliggør klubben sent tirsdag aften på sin hjemmeside.

Klubben måtte for kort tid siden tage afsked med deres nu forhenværende manager Unai Emery, der skifter til stillingen som manager for Premier League-klubben, Aston Villa.

Villareal og Setién har sat pennen på papiret på en kontrakt, der løber til og med næste sæson – altså frem til sommeren 2024.

Ifølge offentliggørelsen skal den 64-årige spanier allerede lede sin første træningssession i klubben her til morgen, hvorefter han vil blive formelt præsenteret som klubbens nye manager ved en efterfølgende pressekonference.

Quique Sétien er en yderst erfaren herre og har blandt andet en fortid som manager i Real Betis og mægtige FC Barcelona.

Hans seneste managerjob var netop i FC Barcelona, hvor han blot fik 25 kampe i perioden januar 2020 til august 2020.

Officielt: Aston Villa har ny manager på plads

Setién tiltræder stillingen som manager i klubben, hvor han skal arbejde tæt sammen med assistenttræner Ramiro Amarelle og fitnesstræner Fran Soto.

Hans debut som manager i klubben bliver angiveligt allerede på torsdag, når Villareal møder Hapoel Beer Sheva på hjemmebane i Conference League.

Kampen starter klokken 18:45.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer