1 min læsningOfficielt: Anderlecht fyrer Felice Mazzú

Mandag middag står det klart, at den belgiske storklub Anderlecht har valgt at stoppe samarbejdet med klubbens cheftræner Felice Mazzú.

1 min læsning
Felice Mazzú fyret i Anderlecht Belgien Silkeborg
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Felice Mazzú er fortid i den belgiske storklub Anderlecht.

Det står klart, efter klubben mandag middag har offentliggjort nyheden på sin hjemmeside.

Årsagen er en række dårlige resultater, der gør, at klubben ikke indtager en tilfredsstillende placering i den hjemlige belgiske liga.

Medie: Superliga-sportschef på blokken i Anderlecht

I en kort melding på klubbens hjemmeside sættes der kort nogle ord på dagens beslutning om at fyre Mazzú.

– RSC Anderlecht afslutter samarbejdet med Felice Mazzù med øjeblikkelig virkning. Baggrunden for denne beslutning er resultaterne, der forbliver langt under forventningerne efter 14 spilledage.

– I afventning af udnævnelsen af ​​en ny cheftræner vil RSCA Futures-træner Robin Veldman midlertidigt tage over som cheftræner for førsteholdet.

Anderlecht indtager i skrivende stund en skuffende 12. plads i ligaen. Klubben har blot formået at hente 16 point i 14 kampe.

Felice Mazzù kom til klubben så sent som i sommeren og har derfor blot fået 16 kampe i spidsen for klubben. Her kom han til fra sidste års overraskelse i belgisk fodbold, Royale Union Saint Gilloise.

Anderlecht står i starten af november overfor Superliga-klubben Silkeborg IF i en vigtig kamp om videre deltagelse i Conference League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer