VM 2022

2 min læsningVictor Kristiansen varmer op til Sevilla-opgør: Neestrup er god til at give os et los i røven

F.C. Københavns Victor Kristiansen tror på et godt FCK-resultat i aftenenes Champions League-opgør og roser cheftræner Jacob Neestrups evner til at sætte spillerne op til kampen.

2 min læsning
Victor Kristiansen glæder sig til aftenens opgør i Champions League mod Sevilla og roser cheftræner Jacob Neestrup.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

I aften gælder det Champions League og en vigtig kamp for de danske mestre F.C. København.

Her møder de Thomas Delaneys og Kasper Dolbergs Sevilla i en vigtig kamp om at sikre sig videre deltagelse i Europa efter årsskiftet.

Og F.C. Københavns unge back, Victor Kristiansen har stor tiltro i forhold til, at løverne kan hente et godt resultat med hjem fra Spanien og Sevilla.

Han roser blandt andet F.C. Københavns cheftræner, Jacob Neestrup, som han mener, er god til at sætte spillerne op før vigtige opgør.

– Jeg synes det er fedt. Jeg kan godt lide at spille sådan nogle finaler – kan man kalde det. Vi stod også i det nede i Tyrkiet – imod Trabzonspor – og kunne afgøre det selv, og det gik fint. Jeg synes det er fedt, at der er ekstra pres på. Jeg glæder mig enormt meget. Neestrup han er god til at give os et los i røven lige inden kampen, og så er vi klar.

– Vi går altid – uanset hvad – ind til en kampen med forhåbninger om at vinde. Og så er det klart, at når der måske er et kvarter tilbage, og den står uafgjort, så må træneren gå ind og vurdere, om vi skal gå op og satse, eller hvad vi skal gøre.

Delaney om mulig F.C. København-retur: Man skal ikke stole på alt man læser online

– Det vil betyde rigtig meget (at vinde mod Sevilla red.). Det vil selvfølgelig give lidt ro på tingene. Uanset hvad, er der en vigtig kamp i næste uge mod Dortmund i Parken, og det er ligemeget, hvordan vi nu lægger (i tabellen), slutter Victor Kristiansen.

Kampen mellem Sevilla og F.C. København sparkes i gang tirsdag klokken 18:45 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Du kan se hele interviewet med Victor Kristiansen i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer