VM 2022

1 min læsningQatars emir utilfreds med den behandling landet har fået

Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, Qatars emir, mener, at en kampagne, som inkluderer flere løgne, kører mod VM-værtslandet Qatar.

1 min læsning
Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani mener at Qatar er blevet offer for en kampagne forud for VM 2022
Foto: Sputnik/Reuters/Ritzau Scanpix

20. november sparkes VM-slutrunden i gang, når Qatar tager imod Ecuador i åbningskampen.

Slutrunden i Qatar er dog blevet mødt af en massiv kritik de seneste år, hvor værtsnationen er blevet beskyldt for ikke at overholde menneskerettighederne.

Især styrets behandling af migrantarbejdere har fået kritiske røster fra mange lange, fodboldforbund, klubber og menneskerettighedsorganisationer.

En kritik landets emir, Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, ikke forstår meget af. Han mener derimod, at Qatar har været offer for en målrettet smedekampagne.

– Siden vi fik æren af ​​at være vært for VM, har Qatar været udsat for en hidtil uset kampagne, som intet værtsland nogensinde har stået over for, sagde Sheikh Tamim i en tale tirsdag ifølge Reuters.

– Vi behandlede først sagen i god tro og mente endda, at noget af kritikken var positiv og nyttig – og hjalp os med at udvikle os.

– Men det blev hurtigt klart for os, at kampagnen fortsatte, blev udvidet og indeholdt løgn og dobbeltstandarder, indtil den nåede et niveau af vildskab, der desværre fik mange til at stille spørgsmålstegn ved de reelle årsager og motiver bag denne kampagne.

Kontant udmelding: Iran bør udlukkes fra VM 2022 – Ukraine bør overtage pladsen

Danmark spiller sin første kamp, når de den 22. november skal forsøge at overvinde Tunesien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer