VM 2022

1 min læsningFCK efter fem CL-kampe uden mål: Mangler dygtighed

Jacob Neestrup var efter kampen mod Sevilla ikke tilfreds med, at FCK-spillerne ikke formåede at sparke bolden i kassen.

1 min læsning
Jacob Neestrup var ikke tilfreds med den manglende skarphed efter F.C. København tabte 3-0 til Sevilla i Champions League.
Soccer Football - Champions League - Group G - Sevilla v FC Copenhagen - Ramon Sanchez Pizjuan, Seville, Spain - October 25, 2022 FC Copenhagen coach Jacob Neestrup REUTERS/Marcelo Del Pozo

Fem kampe, nul mål.

Det er realiteterne for Jacob Neestrup og F.C. København efter tirsdagens opgør mod Sevilla.

På trods af FCK kom frem til flere gode muligheder, så manglede skarpheden i de afgørende momenter. Det var Neestrup ikke tilfreds med, da han efter kampen stillede op til interview med TV3+.

– Jeg har lugtet lunten. Det har de (spillerne, red.) også. Vi kan blive et rigtig godt fodboldhold. Både nationalt og internationalt.

– Og jeg ved godt, at dit næste spørgsmål er, hvorfor vi ikke scorer nogle mål. Jeg er rigtig ærgerlig over, at vi er i så mange gode situationer og positioner i modstanderens felt i første halvleg. Der gør vi det ikke færdigt, og jeg synes, at det er for dårligt. Vi har nogle forholdsvis store chancer, kan man sige.

– I anden halvleg sparker vi den ikke ind, og det handler ikke om held eller uheld. Det handler om manglende dygtighed. Både strukturelt i forhold til at sætte situationerne endnu bedre op, men også i forhold til det individuelle. 

Highlights: Nederlag til Sevilla sender FCK ud af europæisk fodbold

Den her fodboldkamp taber vi 3-0, og det er ikke en fodboldkamp, vi skal tabe, siger han til Viaplay efter kampen. 

Efter nederlaget til Sevilla er F.C. København færdige i Europa for denne sæson, da de kun kan blive sidst i puljen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer