3F Superligaen

Medie: Superliga-sportschef på blokken i Anderlecht

Den belgiske storklub Anderlecht er angiveligt interesseret i at hente nyt blod til klubbens sportslige ledelse - og her har en sportschef fra Superligaen fanget belgiernes opmærksomhed.

Anderlecht Logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den belgiske storklub, Anderlecht, er angiveligt på jagt efter en ny mand til klubbens sportslige ledelse.

Og her kigger man mod Danmark, hvor klubben har fået øjnene op for en sportschef i den danske Superliga.

Det skriver det belgiske medie Het Nieuwsblad.

Ifølge mediet er Anderlecht interesseret i at hente Viborgs sportschef Jesper Fredberg. Der skulle angiveligt være dialog og forhandlinger mellem parterne, som ser ud til at skride konstruktivt frem.

Fredberg skulle angiveligt stå højt på ønskelisten i Anderlecht, som meldes at have haft kontakt til Viborg-sportschefen over flere omgange.

Mediet melder, at Fredberg ikke vil overtage en stilling fra en anden person i Anderlecht, men derimod vil være en tilføjelse til den allerede eksisterende sportslige ledelse i klubben.

Anderlechts fans skyld i nederlag til Zinckernagel og Standard Liège

Der har i denne sæson været uroligheder i og omkring den belgiske storklub, hvor både fan-uroligheder og manglende resultater har præget sæsonen.

Således indtager Anderlecht i skrivende stund en skuffende 12. plads i ligaen.

Flere medier melder ligeledes i dag, at cheftræneren i klubben, Felice Mazzù, ser ud til at være en færdig mand i klubben. Flere spår, at en fyring kan komme allerede i dag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P