LaLiga

Bedste sæsonstart i dette århundrede: Barca-keeper slår LaLiga-rekord

FC Barcelonas målmand Marc-André ter Stegen har med flere flotte præstationer fået en rekordgod start på sæsonen i den spanske LaLiga.

FC Barcelonas målmand Marc Andre ter Stegen har fået en rekordgod start på sæsonen i LaLiga.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelonas tyske målmand, Marc-André ter Stegen, har fået en imponerende start for klubben i denne sæson.

Således har Barcelona-keeperen blot indkasseret fire mål, mens han har holdt buret rent hele ni gange i de første 11 kampe af LaLiga-sæsonen. Det skriver FC Barcelona på sin hjemmeside.

Og det er ny rekord i LaLiga.

Ni gange rent bur i 11 kampe er den bedste sæsonstart for en LaLiga-keeper i dette århundrede.

Kun tre målmænd i dette århundrede har gjort noget sammenligneligt i LaLiga. Således holdt Jan Oblak, Claudio Bravo og Víctor Valdés buret rent i tre af deres første elleve kampe af LaLiga-sæsonen i henholdsvis 2020/21, 2014/15 og 2011/12.

Marc-André ter Stegen cementerede rekorden i FC Barcelonas overbevisende 4-0-sejr mod Athletic Club søndag aften.

Medie: FC Barcelona jagter midtbaneduo i Chelsea

Marc-André Ter Stegen flotte sæsonstart har derudover budt på en personlig rekord for tyskeren, som formåede at holde bolden ude af nettet i bemærkelsesværdige 636 minutter i træk i LaLiga.

Samtidig har den 30-årige tysker endnu ikke ladet sig passere på Camp Nou i de seks LaLiga-kampe, FC Barcelona har spillet på hjemmebane til dato.

Det er kun Roberto Abbondanzieri fra Getafe i 2006/07 og FC Barcelonas egen Víctor Valdés i 2011/12, der har formået at undgå at lukke et mål ind på hjemmebane i tilsvarende lang tid i dette århundrede.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P