VM 2022

1 min læsningChristian Eriksen om Casemiros hovedstød: Har en stærk hals

Christian Eriksen var efter Casemiros udlignende hovedstød i tillægstiden imponeret over, hvor stærk den brasilianske spiller er.

1 min læsning
Chelsea-United højdepunkter, Chelsea-Manchester United highlights.

Brasilianske Casemiro har efter en svingende start fundet melodien for Manchester United

Lørdag aften på udebane mod Chelsea reddede Casemiro et point med hjem til Manchester inde i tillægstiden, da han på flot vis headede bolden over i det lange hjørne og lige akkurat fik bolden inde bag Chelsea-målmand Kepa Arrizabalaga til 1-1.

Ifølge den danske landsholdsspiller Christian Eriksen viser det styrke, at United kommer tilbage. Ikke kun styrke fra holdet men også fra Casemiros hals.

– Det føles som en stor lettelse i forhold til at få et straffespark imod sig. Det var et stort slag. Men det viser selvfølgelig karakter og sikke et flot hovedstød. Det var et vanvittigt hovedstød. Han har en meget stærk hals, grinte Christian Eriksen efter kampen til klubbens egen reporter.

– Jeg tror, ​​det er det, fansene går på stadion for. Det er det, vi som spillere ønsker at opnå. Vi vil gerne underholde, score mål og fejre med fansene. Det var perfekt timing at score i den ende, hvor vi kunne fejre med fansene, sagde Christian Eriksen inden han vendte sig mod de kommende kampe og holdets udvikling.

– Vi sigter altid efter at være bedre end det, vi er. Onsdag var en stor præstation, og havde vi fulgt det op i dag med en sejr, havde det været perfekt. Men vi er på vej mod noget, hvor det hele bliver meget sjovere og bedre.

Manchester United ligger nummer fem i Premier League efter det uafgjorte resultat lørdag. Her kan de se holdets kommende kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer