Tæt på at blive skurk i ‘topbrag’: Glad for Lössl påvirkede ham så meget

Mads Døhr Thychosen var meget glad for sin holdkammerat mellem stængerne, da det blev til 1-1 i lørdagens kamp i Parken.

Ferreira Evander, FC Midtjylland og Mads Døhr Thychosen, FC Midtjylland jubler efter godkendelse af målet til 1-1 i Superliga opgøret.

– Jeg er glad for, at Jonas Lössl fik påvirket ham så meget.

Sådan lød det fra en taknemmelig Mads Døhr Thycosen efter kampen mod F.C. København lørdag eftermiddag.

FCM-backen havde kort før tid begået straffespark og sendt serveretten i hånden på FCK. Viktor Claesson noterede sig dog for sit fjerde brændte straffespark i karrieren, og kampen endte 1-1.

Og selvom Løverne havde alle muligheder for at tage sejren til sidst, mener Thychosen, at uafgjort var et rimeligt udfald på storkampen.

– Som sagt har vi en halvleg hver. Jeg synes ikke, vi er så gode i første halvleg. De har mere energi og attitude. Jeg synes, at vi får ændret det i anden halvleg. Vi er det bedste hold efter pausen. Så uafgjort er vel fair, siger FCM-backen til 6’eren.

“Topbraget” levede op til forventningerne: Intens affære mellem FCK og FCM i Parken

FC Midtjylland er fortsat tre point foran de danske mestre. FCM og FCK er henholdsvis fire og syv point efter Superligaens duks FC Nordsjælland.