VM 2022

2 min læsningOB reagerer på kontroversielt rødt kort: Håber det bliver annulleret

Et kontroversielt rødt kort i slutminutterne i kampen mellem OB og Lyngby vakte opsigt fredag aften. Nu reagerer OBs cheftræner Andreas Alm på hændelsen.

2 min læsning
OBs cheftræner Andreas Alm og den udvist spiller Armin Gigovic forstår ikke det røde kort i kampen mod Lyngby i Superligaen. Andreas Alm håber på at det røde kort annulleres.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Kampen mellem OB og Lyngby fredag aften bød på en lidt besynderlig hændelse, der endte i et rødt kort til OB.

Efter en skade og et dertilhørende frispark til OBs Armin Gigovic, blev Gigovic liggende i græsset udenfor sidelinjen, mens dommer Jørgen Daubjerg Burchardt hurtigt satte spillet i gang.

Gigovic blev liggende udenfor banen i et øjeblik, inden han rejste sig igen og løb ind på banen for at hjælpe sine medspillere.

Og så var den egentlig ikke længere. Troede man…

Men kampens dommer, Jørgen Daubjerg Burchardt, stoppede spillet kort efter og tildelte Gigovic et gult kort, hvilket resulterede i et rødt kort og dermed en badbillet, da det var gult kort nummer to i kampen til den unge OB-svensker.

Det resulterede i, at OB måtte forsvare sin 3-1 føring de sidste syv minutter plus det løse i undertal mod Lyngby. Og det er man efterfølgende ikke helt tilfredse med i OB.

OBs cheftræner, Andreas Alm, var efterfølgende yderst forvirret over hændelsen og det gule kort, der førte til udvisning, som han håber bliver annulleret.

– Forhåbentlig kan vi få anket dommen, så han er med i næste kamp, siger Alm. Jeg skal lige snakke med dommeren om det. Jeg synes, den var hård. Som dommer kan man godt kommunikere til spilleren om, at hvis man løber på banen i sådan en situation, så får man gult kort, siger Andreas Alm ifølge TV3SPORT.

OB’s unge komet: Jeg har ikke været en skoledreng

Det var ligeledes en forvirret Armin Gigovic, der mødte pressen efterfølgende.

– Jeg bliver ramt, så jeg lagde mig ned og vidste ikke, at jeg var udenfor banen, fordi jeg var i smerter og havde lukkede øjne. Dommeren sagde intet til mig om, at jeg skulle blive, hvor jeg var, så da smerten forsvandt, rejste jeg mig op og løb på banen.

-Det er jo dumt, når man tænker over det bagefter, men jeg kendte ikke til reglerne.

OBs 3-1 sejr mod Lyngby bringer odenseanerne op på en øjeblikkelig sjetteplads i Superligaen, og fynboerne snuser dermed til en plads i det forjættede top seks, der sikre en plads i Mesterskabsslutspillet.

Se hændelsen, der førte til udvisningen, i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer