VM 2022

2 min læsningF.C. København profil før FC Midtjylland-opgør: Dét er vi forpligtet til at gøre i Parken

F.C. København tager lørdag eftermiddag imod FC Midtjylland i Superligaen, og her skal hovedstadsklubben leve op til omgivelserne i Parken.

2 min læsning
Victor Kristiansen glæder sig til aftenens opgør i Champions League mod Sevilla og roser cheftræner Jacob Neestrup.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Lørdag eftermiddag sparkes kampen mellem sidste sæsons to titelaspiranter i Superligaen, F.C. København og FC Midtjylland.

Her skal F.C. København forsøge at få revanche, efter et 2-1-nederlag i Herning senest de to hold stødte sammen.

Ifølge den unge F.C. København-back, Victor Kristiansen, bliver det en intens kamp, hvor tilskuerne på lægterne kommer til at have en stor indflydelse. Det fortæller han på klubbens hjemmeside.

– Det bliver uden tvivl en intens kamp i et tæt på fyldt Parken. Det er en voldsomt vigtig kamp for begge hold, og på hjemmebane foran vores fans skal vi have en sejr – og en revanche for det seneste opgør mod dem, hvor vi tabte selvom vi faktisk gjorde en god figur, slår Victor Kristiansen fast.

Ifølge den 19-årige løve er opskriften klar. F.C. København skal have gang i målscoringen igen, hvor det kun er blevet til fem mål i de seneste fem kampe.

Vraget Ankersen i FCK: Det hele kom lidt pludseligt

– Tre point vil være et kæmpe boost for os netop nu, hvor vi kæmper lidt med at få det til at køre helt, som vi gerne vil. Vi har stået godt på banen i de seneste kampe, men vi skal score nogle flere mål – også selvom vi har mange skader især oppe i angrebet i øjeblikket.

– Vi skal ud og sætte os på kampen fra start af, og få spillet over på vores præmisser. Det gælder om at sætte sig igennem fysisk, få folk på lægterne endnu mere med os, og sætte dem under tryk. Det er vi forpligtet til at gøre i Parken.

Medie: Ung FCK-profil på blokken i Galatasaray

Flere end 30.000 er angiveligt klar på lægterne til opgøret imellem F.C. København og FC Midtjylland, der fløjtes igang lørdag klokken 16.00.

Kampen kan følges på 6’eren og discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer