Premier League

Thomas Frank om fremtiden: Skal være fra en højere hylde

Thomas Frank bliver løbende sat i forbindelse med andre job, efter han har sendt Brentford i Premier League for første gang i klubbens historie.

Det skal være en klub fra en højere hylde, hvis Thomas Frank skal lokkes væk fra Brentford,
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Måske var Thomas Franks forældre voldsomt fremsynet, da de i 1973 valgte at give sønnen så internationalt-klingende et navn.

Thomas Frank kunne ud fra navnet at dømme komme fra både Tyskland, Frankrig og England, og måske kommer det ham nu til gode.

I hvert fald er der ikke nogen fodboldklubber på det europæiske kontinent, der ikke kender til den danske Brentford-manager, der blev den første i historien til at sende den lille London-klub op i det forjættede land i Premier League.

Sådan en præstation kaster selvsagt både roser og interesse af sig, og senest er Thomas Frank sat i forbindelse med det ledige trænersæde i traditionsklubben Aston Villa.

Medie: Store navne i spil til managerjob i Aston Villa – herunder en dansker

Den danske manager kan selvsagt ikke selv kommentere på den slags rygter, men overfor campo.dk slår Thomas Frank fast, hvilke to ting en potentiel kommende arbejdsgiver SKAL opfylde.

– Hvis jeg skal noget, så skal det være et super fedt projekt. Det skal være på en større hylde end her (i Brentford, red.). Det skal det være. Uden at jeg sætter navn på klub eller land eller noget i den dur, men det er det, det handler om; Et fedt projekt, som på papiret er på en højere hylde end her, lyder det fra Thomas Frank, der samtidig understreger:

– Jeg har ikke travlt på nogen måde. Det kan være, det aldrig sker. Det kan være, at jeg bliver her (i Brentford, red.) i ti år, det ved man ikke.

Thomas Frank kom til Brentford i december 2016, hvor han de første små to år fungerede som assistent for Dean Smith.

Netop Dean Smith tog i oktober 2018 turen fra Brentford til Aston Villa, hvor han sad på managerposten, indtil han i november 2021 blev fyret og erstattet af nu ligeledes fyrede Steven Gerrard.

Officielt: Aston Villa fyrer Gerrard

Nu er Thomas Frank så bragt i spil som en potentiel afløser for Gerrard, og så er spørgsmålet, om Aston Villa er tilpas høj en hylde for den danske manager.

– Jeg har det sindssygt godt her (i Brentford, red.), og det går rigtig godt. Det der med at karriereplanlægge, det er meget svært. Jeg er godt klar over, at jeg kommer til at træne de næste mange år fremadrettet, og det vil jeg også gerne, lyder det fra Brentford-manageren.

Thomas Frank har en fortid som dansk ungdomslandstræner, hvor han både har stået i spidsen for det danske U16-, U17- og U19-landshold, ligesom han fra 2013 til 2016 havde ansvaret for Brøndby IF i 103 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P