Premier League

Medie: Store navne i spil til managerjob i Aston Villa – herunder en dansker

Aston Villa fyrede sent torsdag aften manager Steven Gerrard, efter holdet tabte 3-0 til oprykkerne fra Fulham.

Steven Gerrard blev fyret i Aston Villa. Thomas Frank kan overtage.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Aston Villa er i knæ.

Birmingham-klubben tabte torsdag aften med hele 3-0 til nyoprykkede Fulham, og det efterlader klubben på en 17. plads i Premier League, hvor kun det faktum, at de har scoret to mål mere end Wolves holder dem over nedrykningsstregen.

Det fik torsdag aften ledelsen til at tage den hårde konsekvens og sende manager Steven Gerrard på porten.

Dermed blev Liverpool-legenden Steven Gerrard sæsonens fjerde manager i Premier League, der får sparket, og det efterlader et tomt trænersæde i traditionsklubben Aston Villa.

Det sæde er der ifølge BBC seks oplagte kandidater til at overtage, og her er en vis dansker ‘dark horse’.

Ikke overraskende har de imponerede resultater som manager i Brentford kastet spotlyset på danske Thomas Frank, der ifølge BBC er kandidat til jobbet, da han allerede har bevist, hvor langt han kan tage en klub på et ‘ekstremt begrænset budget’.

Officielt: Aston Villa fyrer Gerrard

Omvendt skulle Aston Villas ressourcer og store fanbase være med til at overbevise danskeren om at flytte teltpælene de små 200 kilometer mod nordvest.

Thomas Frank bliver dog ikke nem at lokke fra Brentford. Tidligere på efteråret afslørede han overfor campo.dk, hvad der skal til, for at han rykker videre fra Brentford.

– Hvis jeg skal noget, så skal det være et super fedt projekt. Det skal være på en større hylde end her (i Brentford, red.). Det skal det være. Uden at jeg sætter navn på klub eller land eller noget i den dur, men det er det, det handler om; Et fedt projekt, som på papiret er på en højere hylde end her.

– Jeg har ikke travlt på nogen måde. Det kan være, det aldrig sker. Det kan være, at jeg bliver her (i Brentford, red.) i ti år, det ved man ikke, sagde Thomas Frank tidligere til campo.dk.

Lige nu melder flere medier, herunder BBC, dog, at den tidligere Tottenham- og PSG-manager, Mauricio Pochettino, skulle være favorit til jobbet i Aston Villa, efter han i juli blev fyret i den franske hovedstadsklub.

Også Unai Emery, der tidligere har været i Premier League i Arsenal, samt Thomas Tuchel og Sean Dyche bliver sat i forbindelse med det ledig trænersæde.

Sidst men ikke mindst nævner BBC Michael Beale, der lige nu er manager i Queens Park Rangers. Beale var assistent for Steven Gerrard i skotske Rangers, og fulgte ham til Aston Villa sidste år. i Juni overtog han jobbet på Loftus Road i London, hvor han lige nu fører The Championship med QPR.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P