VM 2022

2 min læsningMaxsø efter pokalfadæse: Der findes ingen undskyldning

Brøndby-anfører Andreas Maxsø lægger ikke skjul på skuffelsen efter Brøndbys overraskende 4-0 nederlag til Aarhus Fremad, som han betegner som en ydmygelse.

2 min læsning
Brøndby-anfører Andreas Maxsø er skuffet over ydmygelsen i Pokalen mod Aarhus Fremad.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Onsdag eftermiddag leverede Brøndby IF et af klubbens dårligste resultater i lang tid.

2. Divisionsklubben Aarhus Fremad formåede på overbevisende manér at sende de blågule fra Vestegnen ud af Pokalen i 3. runde. Ikke bare med en smal sejr, men med hele 4-0.

Det har skabt store overskrifter i fodboldverdenen her hjemme, og nu tager Brøndby-anfører Andreas Maxsø så bladet fra munden og sætter ord på gårsdagens enorme skuffelse.

Brøndby-midt om ‘pinligt’ pokalexit: Værste oplevelse i min karriere

Brøndbys hjemmeside lægger Andreas Maxsø ikke skjul på sin store skuffelse efter 4-0 resultatet, som han betegner som en ydmygelse.

– Der findes ingen undskyldning for vores præstation, og vi påtager os det fulde ansvar over for vores fans, sponsorer og klubben. Vi må slet ikke tabe sådan en kamp, og når vi ser på cifrene, så er det chokerende. Det er bare ikke godt nok, og vi må se indad nu og finde ud af, hvad der gik galt hver især og som hold.

– Vi må indrømme, at vi simpelthen ikke var mødt op til kampen. Det ansvar må vi som spillere i samlet flok tage på os. Det var pinligt, det vi præsterede i går, og det sidder stadig i kroppen på os, udtaler Maxsø.

Brøndby-fans undrer sig: Hvordan holder man stadig med klubben?

Andreas Maxsø startede selv på bænken i opgøret, men kom hurtigt i spil, da Niels Frederiksen efter 38 minutter flåede fire spillere af banen, efter at Aarhus Fremad var kommet foran med 2-0.

Nu ser Maxsø frem mod den kommende kamp i Superligaen, som afvikles allerede i weekenden, når Brøndby besøger en anden aarhusiansk klub, nemlig AGF.

Og her skal drengene fra Vestegnen forsøge at revanchere sig.

– Vi skal bruge en masse tid på at snakke sammen om, hvad der skete i går, for det er vigtigt for at finde ud af, hvordan vi kommer videre. Og vi skal videre. Vi skal rejse os, og det har vi allerede mulighed for at gøre på søndag, slutter Andreas Maxsø.

Kampen mellem AGF og Brøndby spilles søndag klokken 18:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer