VM 2022

1 min læsningBrøndby-midt om ‘pinligt’ pokalexit: Værste oplevelse i min karriere

Mathias Greve var ikke imponeret over indsatsen onsdag eftermiddag, hvor Aarhus Fremad slog Brøndby-mandskabet med hele 4-0.

1 min læsning
Brøndbys Mathias Greve efter superligakampen Brøndby - FC Midtjylland på Brøndby Stadion
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby blev onsdag eftermiddag ekspederet ud af pokalturneringen, da Aarhus Fremad fra 2. division blev alt for stor en mundfuld.

På Riisvangen lykkedes det for det undertippede mandskab at slå gæsterne fra Superligaen med hele 4-0. Efter kampen var Mathias Greve klar i spyttet. Det var en pinlig præstation fra Brøndby-mandskabet.

– Det er en forfærdelig følelse. Det er pinligt. Det er nok den værste oplevelse i min karriere. Det er bare pinligt og pissedårligt, siger Brøndby-midten, inden han peger på, hvad der gik galt.

– Stort set alting. Det handler om mentalitet. Det er simpelthen for dårligt. Vi mødte ikke op fra start. Når man ikke møder op fra start, bliver det svært. Jeg synes, at der er et stort skridt fra, at det bliver svært – til at man ender med at tabe 4-0, siger Greve til DR1.

Selvom 4-0 er en blamage af en hvis størrelsesorden, mener den 27-årige Brøndby-midt, at det kunne være blevet værre.

Video: Se målene fra Brøndbys pokalexit

– Jeg fornemmede, at vi var elendige i første halvleg, så hvis ikke vi steppede gevaldigt op, kunne vi have tabt endnu større. Det er bare pinligt.

Brøndby skal søndag forsøge at rejse sig mod Aarhus Fremads ‘storebror’, når Ceres Park og AGF byder op til Superliga.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer