VM 2022

2 min læsningTottenham-forsvarer på vagt før Manchester United-opgør: Eriksen er en verdensklassespiller

Onsdag aften støder Manchester United og Tottenham sammen i et stort opgør i Premier League. Og her er der én bestemt Manchester United-spiller, som kan gøre hele forskellen.

2 min læsning
Christian Eriksen havde en afgørende fod med, da Manchester United spillede sig sikkert videre i Europa League mod Sheriff Tiraspol.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag aften byder på et stort opgør i den engelske Premier League.

Her tager den øjeblikkelige femteplads, Manchester United, imod ligaens tredjeplads, Tottenham.

Og selvom begge hold kan brøste sig af at have en række stjernespillere på holdkortet, så er der en specifik Manchester United-spiller, man skal holde øje med i særlig grad, hvis man spørger Tottenham-defensiven, Ben Davies. Nemlig danske Christian Eriksen.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Ifølge SPORTBible påpeger Spurs-forsvareren, Ben Davies, før onsdagens Premier League-opgør mellem Manchester United og Tottenham, vigtigheden af, at Tottenham lægger en konkret plan for at stoppe Christian Eriksen.

Da han blev spurgt ind til den danske midtbanekreatør forud for kampen, sagde Davies:

– Han er en verdensklassespiller. Hver gang han har bolden og har tid, er han meget farlig.

– Som hold er jeg sikker på, at vi vil kigge nærmere på ham frem mod opgøret og komme med en handlingsplan for at stoppe ham.

Er ten Hag overrasket over Eriksens indflydelse på holdet? Se United-managerens svar

Christian Eriksen har senest været plaget af sygdom, hvorfor han i den seneste Premier League-runde slet ikke var udtaget til den Manchester United-trup, der spillede 0-0 mod Newcastle.

Det er fortsat uvist, om Christian Eriksen overhovedet når at blive klar til aftenens opgør mod Tottenham. Manchester United-manager Erik ten Hag håber dog til det sidste, at den danske midtbanemand når at blive klar.

Er ten Hag overrasket over Eriksens indflydelse på holdet? Se United-managerens svar

Eriksen har indtil videre spillet 12 kampe for Erik ten Hags mandskab, siden han kom til Manchester United i sommer fra Brentford på en fri transfer.

Her har han blandt andet bidraget med tre assists og en række gode præstationer. Specielt hans kreative indflydelse på holdets spil er blevet rost som en stor faktor i Uniteds optur i præstationer i de seneste uger.

Christian Eriksen snupper pris i United

Kampen mellem Manchester United og Tottenham fløjtes op i aften klokken 21:15 og kan følges på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer