Dansk Fodbold

Stort pokalchok i Aarhus – Brøndby får lammetæv

Aarhus Fremad leverede sensationen på Riisvangen Stadion, da de sendte Brøndby ud af Pokalen med et pinligt 4-0 nederlag.

Brøndby i nyt pokalchok. Sendt ud af Aarhus Fremad i 3. runde af pokalturneringen.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Opdateret: Aarhus Fremad vandt kampen 4-0 og sendte Niels Frederiksens tropper ud i pokalmørket. Du kan se målene herlæse reaktioner her – og høre mere om Niels Frederiksens fremtid her.

Aarhus Fremad og Brøndby IF mødes onsdag i et tidligt opgør i Pokalen. Det gør de på et festklædt Riisvangen Stadion i Aarhus.

Her skal forhåndsfavoritterne fra Brøndby forsøge at spille sig videre til næste runde af turneringen. Brøndby har valgt at spare en række profiler som Daniel Wass, Kevin Tshiembe, Josip Radosevic og Simon Hedlund, som ikke er rejst med, mens også flere profiler starter på bænken.

Brøndby har dog fået noget af en chokstart på opgøret. Allerede efter 11 minutter kunne de mange fans på Riisvangen bryde ud i jubel, da Lucas From overraskende bragte de undertippede foran med 1-0. Dermed måtte Brøndby indlede jagten på et comeback i opgøret.

Overblik: Tre af de største pokalchok i Brøndbys historie

Kort tid efter ramte de blå-gule stolpen på et hovedstød af Mathias Kvistgaarden. Men tættere kom Brøndby ikke, før bolden igen lå inde bag Thomas Mikkelsen i Brøndby-buret. 2-0 på et drøn af et langskud fra Julius Fechtenburg og så kunne Riisvangen igen bryde ud i jubel.

Det fik Niels Frederiksen til at reagere. Fire spillere blev således flået af banen for at rette op på en elendig start. Ud gik Mathias Kvistgaarden, Henrik Heggheim, Oscar Schwartau og Sebastian Sebulonsen. Ind kom profilerne Andreas Maxsø, Blas Riveros, Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo.

Men lige lidt hjalp det. Som om det ikke var nok, så nettede hjemmeholdet minsandten endnu en gang. 3-0 på en fræk afslutning af Søren Andreasen.

Holdene er nu gået til pause. Stillingen er altså 3-0 til Aarhus Fremad.

Se livestilling herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P