VM 2022
Allan HvidAllan Hvid er chefredaktør på campo.dk.

2 min læsningCampo mener: Det her overlever Niels Frederiksen ikke

Brøndby IF har tilføjet et nyt lavpunkt til sæsonen. Og historien. En ting er 4-0 nederlaget i Pokalen mod Aarhus...

2 min læsning
Niels Frederiksen er en presset mand
Foto: Ritzau Scanpix
Avatar photo19. okt 2022, 17.06

Brøndby IF har tilføjet et nyt lavpunkt til sæsonen. Og historien.

En ting er 4-0 nederlaget i Pokalen mod Aarhus Fremad, hvor 3. runde blev endestationen for Superligaens nummer otte. En helt anden ting er spillet og indstillingen fra de til lejligheden blåklædte Brøndby-spillere på Riisvangen onsdag eftermiddag i den nordlige del af Aarhus.

Sejren til Aarhus Fremad var ikke bare fortjent. Den var fuldt ud fortjent. Brøndby var slet ikke tilstede på den tunge bane i Aarhus. Ikke fra start. Ikke på noget tidspunkt.

Brøndby har formentlig to spillere – måske tre – der skal med til VM. Aarhus Fremad har formentlig tre spillere, der skal på arbejde eller på skolebænken i morgen tidlig

Allan Hvid, chefredaktør – campo.dk

Hvad Niels Frederiksen har udrettet i Brøndby IF, kan ikke roses nok. Han var manden, der tog klubben og dens mange unge spillere til mesterskabet. Mission accomplished. Stor respekt for det.

Med den nuværende situation i Superligaen samt et så tidlig pokalexit mod semi-profferne fra Aarhus Fremad er det dog svært at se, at Niels Frederiksen fortsat kan have tilliden fra klubbens ejer og ledelse.

Når resultaterne udebliver, lever du som cheftræner på dit holds præstationer, den indsats og den kontinuitet, der trods alt ligger bag og udføres af spillertruppen.

Efter onsdagens pokalexit er det svært at se, hvordan Brøndby kommer tilbage til det niveau, man kan forvente af en spillertrup med det format.

Klubben har hentet flere profiler til, som skulle sende vestegnsklubben tilbage til toppen af Superligaen, og Brøndby har formentlig to spillere – måske tre – der skal med til VM. Aarhus Fremad har formentlig tre spillere, der skal på arbejde eller på skolebænken i morgen tidlig.

Seks sejre i 17 kampe og Brøndby er ved at blive solgt Det kan være svært at se, hvordan Niels Frederiksen overlever det her resultat. Investorer vil se handlekraft. De vil se ambitioner.

Lige nu er det ikke ambitiøst, at holde fast i Niels Frederiksen som cheftræner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer