VM 2022

1 min læsningMohamed Daramy om Ståle: Han var som en far for mig

Mohamed Daramy fik sit store gennembrud i F.C. København under tidligere cheftræner Ståle Solbakken. Og den norske træner har stor betydning for FCK's kantspiller.

1 min læsning
Mohamed Daramy i aktion for F.C. København i Superligaen mod Brøndby IF
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Ståle Solbakkens betydning for Mohamed Daramy kan kun undervurderes.

Den unge fodboldspiller gæstede mandag aften magasinprogrammet Offside på TV 3 SPORT, hvor den norske landstræner også blev nævnt.

– Han har betydet rigtig meget, og han var som en far for mig. Jeg har talt rigtig meget med ham nu her. Vi snakker en gang imellem, og det er en, jeg har lært rigtig meget af, siger Daramy i programmet.

– Jeg snakkede med ham, inden jeg skiftede fra FCK. Det er en, man altid kan ringe til. Han vil også gerne have, at jeg ringer, hvis der er det mindste. Så det er en mand, der betyder meget, slår Daramy fast.

Mohamed Daramy er tilbage i FCK på en lejeaftale fra Ajax.

Han har scoret et mål i ni superligakampe i denne sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer