VM 2022

2 min læsningSlimane utilfreds med sen FCK-scoring: Lige til at brække sig over

Anis Slimane var svært utilfreds over F.C. Københavns sene udligning søndag eftermiddag. Faktisk var det lige til at brække sig over.

2 min læsning
Brøndby IFs Anis Slimane jubler efter scoring til 1-0 under 3F Superligakampen mellem Brøndby IF og FC København på Brøndby Stadion, søndag den 16. oktober 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

– Jeg er tom for ord, jeg er pisse skuffet. Det tror jeg også, alle de andre er. 

Så klar var meldingen fra Anis Ben Slimane, da han mødte reporteren fra TV3+ efter slutfløjt.

Den tunesiske Brøndby-midt fortælller efter den højdramatiske afslutning, at det føles som et nederlag, at F.C. København langt inde i dommerens tillægstid gjorde det til 1-1 på Brøndby Stadion.

– Ja, det gør det. Vi har været foran hele kampen, der er to minutter tilbage og de scorer til 1-1 på vores hjemmebane. Det er forfærdeligt, lige til at brække sig over. 

Samtidig står Slimane tilbage med en følelse af stor uretfærdighed, da han ikke følte, at gæsterne fra Østerbro var i nærheden af en udligning før til allersidst.

Rosted undrede sig over advarsler – se situationerne der fik ham udvist her

– FCK har ikke haft en chance, og så giver vi dem den til sidst. Hvis ikke vi kan vinde sådan en fodboldkamp, ser det virkelig svært ud fremadrettet, siger Slimane og fortsætter.

– Jeg må være ærlig og sige, at hvis ikke man kan vinde en kamp, hvor man har domineret i 90 minutter.. Jeg ved det ikke.. Jeg er tom for ord. Alligevel præsterer vi en god kamp, men lige nu er jeg fucking skuffet, det er helt vildt, lyder det fra Brøndby-midten.

Brøndby skal næste gang i aktion om en uge, når en udekamp mod AGF venter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer