Rosted undrede sig over advarsler – se situationerne der fik ham udvist her

Sigurd Rosted så rødt, da FCK dybt inde i dommerens tillægstid udlignede på Brøndby Stadion. Nordmanden var dog forundret over begge situationer.

FCKs Davit Khocholava og Brøndbys Sigurd Rosted i samtale

Sigurd Rosted blev vist ud i de døende minutter, inden FCK udlignede og sikrede sig 1-1 på Brøndby Stadion.

Den norske stopper var imidlertidig noget utilfreds med både sit første og andet gule kort.

I første halvleg opstod der tumult, da Victor Kristiansen begik frispark mod Simon Hedlund. Her var en lang række spillere indblandede, men til stor forundring hos Lukas Lerager og Sigurd Rosted var det de to, som endte med advarslerne.

Det var den 28-årige Brøndby-stoppers første advarsel i denne sæson, men i anden halvleg endte han også med at indkassere en advarsel.

På en FCK-omstilling blev Roony Bardghji bremset af den norske stopper, der mente, at han havde ramt bolden først.

Slimane utilfreds med sen FCK-scoring: Lige til at brække sig over

Dommer Morten Krogh så dog situationen anderledes og kvitterede med andet gule kort og et efterfølgende rødt kort. Du kan se situationen nedenfor.

Sidenhen lykkedes det gæsterne at udligne, hvorfor kampen endte med 1-1. Dagens gæster på Brøndby Stadion kravler ind i top seks, mens Brøndby stadig er at finde udenfor det fine selskab – ét point efter Løverne.