VM 2022

2 min læsningNeestrup efter remis: Brøndby kom med én ting, Manchester City ikke havde

Jacob Neestrup var forberedt på Brøndbys træk, men ifølge FCK-træneren havde han også undervurderet det en smule.

2 min læsning
FC Københavns cheftræner Jacob Neestrup under 3F Superligakampen mellem Brøndby IF og FC København .
FC Københavns cheftræner Jacob Neestrup under 3F Superligakampen mellem Brøndby IF og FC København på Brøndby Stadion, søndag den 16. oktober 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

F.C. København tog en kæmpe skalp tirsdag aften, da man mod mægtige Manchester City spillede 0-0 i Parken.

Søndag eftermiddag skulle københavnerne så følge op på tirsdagens præstation til derbyet på Brøndby Stadion.

Her kom Jacob Neestrups tropper ikke godt fra start, men det var der en særlig grund til. Klubben fra Vestegnen kom nemlig med noget andet, end verdensstjernerne og Pep Guardiola.

– Vi var rigtig langt efter i de første tyve minutter. Uden at jeg skal snakke dem helt op til at være på niveau med Manchester City, så giver Brøndby os nogle dilemmaer med deres dybe trusler. Det (dilemmaerne red.) mødte vi ikke forleden.

– Vi var forberedte på det, men jeg undervurderede en smule, de dilemmaer vores forsvarskæde ville blive sat i, lyder det fra Neestrup.

Rosted undrede sig over advarsler – se situationerne der fik ham udvist her

Søndagens opgør på Brøndby Stadion slår således heller ikke tilfredshedsbarometeret i stykker hos Jacob Neestrup.

– Med dele af den, og så er der bestemt også ting, som jeg ikke er tilfreds med. De første 20 minutter bliver vi tacklet ud af banen. Vi giver os selv nogle rigtigt dårlige betingelser til at få tre point med herfra, siger Neestrup og uddyber.

Highlights: Rødt kort og sent mål afgør dramatisk derby mellem Brøndby og F.C. København

– Jeg synes, at vi er det bedste hold på banen i anden halvleg. Vi er gode til at spille igennem dem. Der er meget, som strander inde i feltet, men set henover de sidste 45 minutter, synes jeg, at det er helt fair, at vi scorer til sidst, siger Neestrup til TV3+.

F.C. København skal i næste weekend forsøge at sætte to gode halvleg sammen, når FC Midtjylland lørdag aften gæster Parken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer