2 min læsningFCN-assistent inden AGF: Vi er hele tiden kun 6-8 sekunder fra at score mod dem

FC Nordsjællands assistenttræner, Johannes Hoff Thorup, fortæller, at man har forberedt sig særdeles godt på kampen mod AGF søndag - og at AGF skal passe på hurtige omstillinger.

2 min læsning
FC Nordsjælland, AGF, Superligaen.

AGF gæster søndag Right to Dream Park, hvor Superligaens aktuelle tophold, FC Nordsjælland, venter.

Forud for kampen har FC Nordsjællands assistenttræner, Johannes Hoff Thorup, store roser til cheftræneren i AGF, Uwe Rösler, som han mener er lykkedes med at skabe et godt skolet mandskab.

– Det er et rigtig solidt og godt trænet hold, som er fuldstændig afklaret i, hvordan de bygger spillet op, presser og forsvarer.

– Fordelen for os er så, at vi har en ret god idé om, hvordan de vil spille, men vi ved også, at vi skal spille op til vores ypperste for at vinde. De har dygtige spillere og magter mange af spillets facetter rigtig godt, siger Hoff Thorup til FC Nordsjællands egen hjemmeside.

FCN-assistenten fortæller videre, hvordan FC Nordsjælland har tænkt sig at gribe kampen an. Her løfter han samtidig sløret for, at AGF formentlig skal være ekstra opmærksomme på Farum-klubbens hurtige omstillinger.

– De forsøgte sig lidt med wingbacks i sidste sæson, men Uwe Rösler har været meget fast på den her kæde med tre bagerst og to wingbacks.

– Det betyder, at de spiller med en masse indlæg til deres to angribere, og det er så vores opgave at løse det ved at forsvare så langt væk fra vores eget mål som muligt.

– Samtidig har vi selvfølgelig haft fokus på at forsvare en anelse dybere end normalt, for det kan vi sagtens ende med, og det skal vi også kunne magte. Fordelen ved at gøre det er jo så den offensive gulerod i, at vi kun er 6-8 sekunder fra at score i den anden ende, fordi vi har så hurtige folk oppe foran.

AGF gæster Right to Dream Park i en svær periode rent resultatmæssigt, hvor det i de seneste seks kampe er blevet til fem nederlag og en enkelt sejr.

Omvendt spiller FC Nordsjælland for at holde sig i toppen af Superligaen, hvor de lige nu har to point ned til Randers FC på andenpladsen.

Kampen mellem FC Nordsjælland og AGF fløjtes i gang i Farum søndag klokken 16.00 og kan ses på 6’eren og discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer