VM 2022

2 min læsningUng Brøndby-angriber: Vejen til spilletid er blevet sværere

Oscar Schwartau erkender, at vejen til spilletid er blevet sværere efter sommerens transfervindue, hvor Brøndby forstærkede sig i offensiven.

2 min læsning
Oscar Schwartau erkender, at vejen til spilletid er blevet sværere
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby IF sluttede sommerens transfervindue af med et brag, da man på de to sidste dage hentede både Ohi Omoijuanfo og Nicolai Vallys til offensiven.

Det har fået vejen til spilletid for den blot 16-årige angrebskomet Oscar Schwartau, der allerede har 12 optrædener og to mål i Superligaen på sit CV, til at blive sværere. Det erkender han selv:

– Det er klart, at vi henter to vigtige spillere ind som skal kunne hjælpe os. Det bliver sværere for mig, at få noget spilletid, når der er tale om to offensive spillere. Det er selvfølgelig vigtigst for holdet, at vi kan få nogle point og gøre det godt, indleder Schwartau til campo.dk og fortsætter:

– Men det er også vigtigt for mig, at de kommer til og hjælper mig til at blive dygtigere på træningsbanen. Det handler bare om at blive ved på træningsbanen og så få noget spilletid, siger angriberen, der siden Omoijuanfos og Vallys’ ankomst til klubben er startet inde i to ud af fem mulige kampe for Brøndby.

– Når de to kommer og kommer i startelleveren, så er det klart, at vi andre skal jo prøve at gøre det så godt som muligt. Det giver mig meget.

Du kan se hele tv-klippet med Oscar Schwartau øverst i artiklen.

Brøndby melder udsolgt til søndagens derby mod F.C. København

Der venter Oscar Schwartau og resten af Brøndby-holdet lidt af en kamp, når det på søndag er tid til det andet derby i sæsonen. Her skal man nemlig forsøge at revanchere et 4-1 nederlag til F.C. København fra fjerde runde.

Et opgør, der begynder klokken 14:00 og som kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer