Highlights: Bakiz blev AaB-helt i bundbraget mod Lyngby

Fredag bød Superligaen på bundkamp, da Lyngby tog imod AaB i kampen om vigtige point nederst i tabellen.

AaB og Lyngby spillede fredag aften bundkamp i Superligaen.

Superligaens dårligst placerede fra Lyngby tog fredag imod AaB, der ligger en enkelt tak højere i tabellen.

Hjemmeholdet havde endnu ikke vundet en kamp i denne sæson, mens AaB var uden sejr i de seneste fire kampe. Der var dermed kritisk vigtige point at hente for begge mandskaber i håbet om at kæmpe sig fri af nedrykningsstriden, og her spillede Younes Bakiz den afgørende rolle til at sikre AaB en 0-2 sejr.

AaB satte sig på kampen fra start, og kort tid før pausen gav overtaget pote, da Younes Bakiz fandt vej til netmaskerne for første gang i AaB-trøjen.

I de seneste 20 Superliga-optrædener har Bakiz ikke været på måltavlen, men den 23-årige angriber fik smag for det igen i anden halvleg, da han fordoblede AaB’s føring til 0-2.

Det blev ikke til flere scoringer, og med sejren haler AaB ind på OB, der ligger lige på den anden side af nedrykningsstregen. Det blev samtidig Erik Hamréns første sejr, siden han overtog trænersædet.