KÆMPE resultat: FCM bevarede roen og fik point på De Kuip

FC Midtjylland spillede en sublim kamp på udebane mod Feyenoord, hvor et dansk overtag i første halvleg grundlagde et fantastisk resultat for midtjyderne.

FC Midtjylland skaffede igen et flot resultat i Europa League og fik 2-2 mod Feyenoord

Kuppet og comebacket på De Kuip!

Sådan kan FC Midtjyllands præstation beskrives, efter at holdet nok engang leverede en flot præstation i Europa League. Torsdag aften spillede de uafgjort 2-2 på udebane mod den hollandske storklub fra Feyenoord.

I sidste uge i Herning kom midtjyderne tilbage fra et 2-0 ‘nederlag’, mens det i torsdagens revancheopgør var FCM, der startede bedst. Især Gustav Isaksen viste sig igen fra sin bedste side og beskæftigede Feyenoords defensive spillere fra første fløjt.

Danskernes føringsmål blev dog sat ind af Emiliano Martinez på et flot langskudsmål efter et kvarters spil, og selvom Feyenoord fik udlignet efter en halv time, var midtjyderne bedst i de første 45 minutter.

Presset på Albert Capellas mandskab blev enormt fra starten af anden halvleg. Feyenoord scorede hurtigt, og det så ud til, at FC Midtjylland ville få travlt i de sidste 45 minutter.

Anfører Erik Sviatchenko viste dog sine evner med hovedet, da han efter efter en times spil flot headede et frispark fra Evander over i det lange hjørne og udlignede for danskerne.

Ulvene fra Herning oplevede herefter den hektiske stemning på det legendariske stadion De Kuip i Rotterdam, hvor Feyenoords fans fik lagt et stort pres på alle 11 danske spillere samt den slovenske dommer Rade Obrenovic.

Men nøjagtig ligesom i sidste uge endte opgøret 2-2, og FC Midtjylland ligger med det ene point på andepladsen i Gruppe F. Lazio og Sturm Graz spiller dog senere torsdag aften.