VM 2022

2 min læsningJournalist: Premier League-klub smider chefspejder og rekrutteringsleder på porten efter vanvittigt transfervindue

To centrale personer i Nottingham Forest-staben er angiveligt blevet fyret efter et hektisk transfervindue, som endnu ikke har givet succes.

2 min læsning
Premier League-klubben Nottingham Forest fyrer angiveligt to centrale medarbejdere i staben efter skidt sæsonstart.
Foto: Geoff Caddick/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Premier League-klubben Nottingham Forest havde et særdeles travlt transfervindue.

I løbet af sommeren hentede Nottingham Forest nemlig 21 nye spillere til klubben og slog samtidig transferrekord i England. Læs mere om Nottingham Forest vilde transfervindue her.

Men nu ser nogle af hovedaktørerne bag de mange transfers ud til at være færdige hos Premier League-oprykkerne.

Ifølge fodboldreporteren for Daily Telegraph og Sunday Telegraph, John Percy, er Nottingham Forest’ rekrutteringschef George Syrianos og chefspejder Andy Scott nemlig blevet fyret.

Grunden til dette skulle være, at der på trods af de mange indkøb ikke er sket de ønskede resultatmæssige forbedringer i Premier League-regi, hvor klubben befinder sig under nedrykningsstregen.

Den 5. oktober annoncerede klubben, at man havde skrevet under på en kontrakt med en ny sportsdirektør, Filippo Giraldi.

Her oplyste klubkilder ifølge Transfermarkt, at Giraldi blandt andet blev hentet ind til at revidere de sportslige beslutninger, der blev truffet i løbet af sommeren samt klubbens overordnede struktur.

Det skulle eftersigende være denne revision, der nu fører til, at Syrianos og Scott er blevet fyret.

Derfor kan Nottingham Forest købe så mange spillere

Nottingham Forest har blot hentet fem point i ni kampe i Premier League og indtager dermed en 19. plads i ligaen – kun foran kriseramte Leicester.

Lørdag den 15. oktober skal klubben forsøge at vende skuden, når de på udebane møder Wolverhampton, der ligeledes befinder sig under nedrykningsstregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer