VM 2022

2 min læsningF.C. Københavns 19-årige duo om Champions League-oplevelse: Fuldstændig sindssygt og surrealistisk

De to 19-årige F.C. København-talenter, Valdemar Lund og Elias Jelert, var ikke til at skyde igennem efter gårdagens Champions League-opgør mod Manchester City.

2 min læsning
Elias Jelert i kampen mod Manchester City i Champions League.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Elias Jelert og Valdemar Lund var begge med i startopstillingen for F.C. København, da Manchester City gæstede Parken i Champions League.

Den 19-årige duo var med i alle kampens 90+ det løse minutter, og spillede dermed en vigtig rolle i det flotte 0-0 resultat mod ‘verdens bedste hold’.

Og de var da også begge høje på oplevelsen efter opgøret, der både bød på et straffespark, et annulleret mål, et rødt kort og en vanvittig stemning fra lægterne.

Det er ikke hverdag for de unge spillere, der begge blot var med for anden gang for F.C. København i Champions League.

– Det var kæmpe. Det var noget helt specielt. Vi vidste godt, at det jo er verdens bedste hold, og vi vidste godt, at der skulle noget ekstra til for at hive point ud af dem. Og det fik vi gjort, indleder Valdemar Lund efter kampen til FCKs hjemmeside, inden han sætter ord på den store oplevelse:

– Det er jo vildt. Det er bare vildt. Det er noget min familie er sindsygt stolte over, og jeg er sindsyg stolt. Jeg kommer jo fra en FCK-familie, så det betyder noget ekstra jo. Det er bare fuldstændig hjernedødt jo.

Elias Jelert beskriver ligeledes oplevelsen som noget af det største.

– Det er 100 procent noget af det største. Det var en fuldstændig sindssyg og surrealistisk oplevelse. Vi er bare glade, fortæller Elias Jelert efter kampen.

Unge FCK-talenter: Tror City-spillerne fik et chok

Gårsdagens 0-0 resultat betyder, at F.C. København fordobler pointhøsten i Champions League i denne sæson.

Således har klubben nu skrabet to point sammen efter fire kampe, og har således stadig muligheden for at hente en tredjeplads i gruppen. Dortmund er fem point foran på andenpladsen, og ser derfor svære ud at hente for løverne.

Næste Champions League-kamp for F.C. København spilles den 25. oktober. Her møder FCK spanske Sevilla på udebane i den vigtige kamp om videre deltagelse i europæisk fodbold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer