3F Superligaen

FC Midtjylland præsenterer overskud trods flere store investeringer

Trods en lang række investeringer, kan FC Midtjylland mandag præsentere et større overskud.

FC Midtjylland overskud, FCM, Claus Steinlein.

35 millioner kroner før skat.

Det er overskuddet i FC Midtjylland for regnskabsåret 2021/2022. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse mandag.

Overskuddet kommer i kølvandet på et regnskabsår, hvor der ellers er blevet investeret tungt i klubbens faciliteter.

FC Midtjylland har således investeret i en udvidelse af klubbens hjemmebane, MCH Arena, samt fornyede faciliteter i den nigerianske samarbejdsklub FC Ebedei.

Derudover bliver der bygget et nyt træningsanlæg i Ikast.

Med overskuddet på 35 millioner kroner før skat i det seneste regnskabsår, kan FC Midtjylland præsentere et samlet overskud på 161, 4 millioner kroner før skat over de seneste fem år.

– At vi baseret på de seneste fem år kan generere et overskud på 160 millioner kroner, skal ses som et resultat af flotte sportslige præstationer samt en stor indsats fra alle i og omkring FC Midtjylland. Det indikerer, at vi gør noget rigtigt, når vi på trods af store investeringer endnu en gang kan præsentere et tocifret millionoverskud, siger direktør Claus Steinlein.

De seneste fem år er midtjyderne sluttet i top 2 i Superligaen i samtlige sæsoner. Her er det blevet til to mesterskaber, to pokaltitler samt deltagelse i både Champions League og Europa League.

– Vi skal hele tiden løfte overliggeren og fortsætte vores udvikling. Derfor har vi i løbet af året foretaget markante investeringer i strategiske projekter, som skal være med til at løfte FC Midtjylland de næste skridt nationalt og internationalt.

– Stadionudvidelsen vil på sigt give muligheden for, at vi kan øge de kommercielle indtægter markant, mens de nye faciliteter i både Nigeria og Ikast vil give spillere og trænere bedre betingelser for at indfri vores målsætning om at blive et top 50-hold i Europa, siger Claus Steinlein.

FCM forklarer: Aldrig set så voldsparate fans før

FC Midtjylland vandt søndag 1-0 ude mod AGF, og indtager derfor nu femtepladsen i Superligaen efter en svær sæsonstart, hvor man i sommer tog konsekvensen og fyrede Bo Henriksen.

Torsdag spiller FCM ude mod Feyenoord i Europa League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P