2 min læsningI FCK er der ølforbud – Brøndby skal have is på vej hjem i bussen: Det er perfekt

Jacob Neestrup udtalte tidligere på ugen, at det for en periode er slut med øl i FCK-bussen. Efter Brøndbys sejr søndag aften er der is på menuen i den blågule bus.

2 min læsning
Brøndby's Daniel Wass under superligakampen mellem Randers FC og Brøndby
Brøndby's Daniel Wass under superligakampen mellem Randers FC og Brøndby IF på Cepheus Park i Randers søndag den 9. oktober 2022. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Brøndby fightede sig til en 3-2 sejr i Randers, efter Kevin Tshiembe med tyve minutter tilbage modtog sit andet gule kort.

Med 90 minutter i benene, hvor tyve minutter var i undertal, fortæller Daniel Wass, at det er et træt Brøndby-mandskab, der efter et varmt bad kan sætte sig i bussen mod Sjælland og nyde en is.

– Ja, vi er trætte, men glade – og nu er der is på vej hjem, så det er perfekt, siger den hjemvendte Brøndby-stjerne.

– Det er dejligt. Gode tre point på en svær udebane. Randers er et godt hold, der har haft en rigtig god stime. Tre virkelig vigtige point for os, inden de næste kampe, siger Daniel Wass til TV3+.

To gange i de seneste tre opgør har Brøndby smidt føringen i de sidste minutter, da Randers først hentede 2-2 i overtiden på Brøndby Stadion, inden Lyngby i den seneste runde udlignede til 3-3 to minutter før tid.

Highlights: Brøndbys ti mand sejrede i Randers

Alligevel er det ikke noget, der bekymrer Daniel Wass, når Brøndby tager en etmålsføring med ind til slutminutterne.

– Vi havde snakket om i løbet af ugen, at vi skal have mere kontrol og have nervøsiteten ud i slutningen af kampene og kæmpe det hjem. Det gør vi også i dag, selvom vi er ti mand. Det er fremragende og kendetegner det her hold, siger Daniel Wass.

Næste søndag venter derbyet mod F.C. København, der lørdag aften fik et enkelt point mod FC Nordsjælland. Hvis Daniel Wass og co. vinder derbyet vil Brøndby rykke over FCK i tabellen for første gang siden første runde.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer