Highlights: Brøndbys ti mand sejrede i Randers

Brøndby kunne efter denne spillerunde være at finde under nedrykningsstregen, hvis ikke man hentede point mod Randers - den fare blev afværget søndag aften.

Superligakampen mellem Randers FC og Brøndby IF på Cepheus Park i Randers

Randers FC indkasserede sæsonens første nederlag i 11. spillerunde mod FC Nordsjælland. Samtidig har Brøndby fået en mindre prangende sæsonstart. Derfor var det også to mandskaber med masser på spil, der søndag bragede sammen på Cepheus Park.

Fra første fløjt dominerede Randers, men det blev Brøndby, der tog første stik. Efter 45 minutters spil sparkede Andreas Maxsø gæsterne i front på straffespark. Den føring holdt kun i få minutter, inden Hugo Andersson kort før pausen moslede bolden ind bag Mads Hermansen til 1-1, efter meget tumult i Brøndby-feltet.

Efter pausen bragte Daniel Høegh randrusianerne i front, men igen holdt føringen i meget få minutter. Syv minutter efter Randers’ føringsmål var det efter to hurtige Brøndby-scoringer blevet til 2-3. Simon Hedlund og Björn Kopplin noteres for henholdsvis mål og selvmål. Brøndby blevet reduceret til ti mand tyve minutter før tid, da Kevin Tshiembe fik sit andet gule kort.

Brøndbys ti mand lykkedes med at modstå Randers-stormløbet, og spiller sig op i nærheden af top seks. AGF, der er nummer seks, ligger nu blot et enkelt point foran. Randers er fortsat at finde på andenpladsen i Superligaen – to point efter FC Nordsjælland.

Randers FC 0-1 Brøndby IF (Andreas Maxsø, 45′)

Randers FC 1-1 Brøndby IF (Hugo Andersson, 45+3′)

Randers FC 2-1 Brøndby IF (Daniel Høegh, 66′)

Randers FC 2-2 Brøndby IF (Simon Hedlund, 68′)

Randers FC 2-3 Brøndby IF (Björn Kopplin selvmål, 73′)