VM 2022

2 min læsningMedie: Ronaldo uenig i Erik ten Hags metoder

Cristiano Ronaldos forhold til Manchester United-manageren Erik ten Hag er angiveligt ikke det bedste. Han kritiserer blandt andet managerens træning og taktiske beslutninger.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo er angiveligt uenig med Manchester United manager Erik ten Hag
Foto: AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har efterhånden længe været spekulationer om Cristiano Ronaldos fremtid i Manchester United siden ankomsten af Erik ten Hag.

Ronaldo er siden den hollandske managers ankomst blevet placeret på bænken med forholdsvist langt til spilletid.

Forholdet mellem ten Hag og den portugisiske stjerne er eftersigende ikke det bedste. Det skriver det internationale sportsmedie Marca.

Den portugisiske verdensstjerne er angiveligt uenig med sin manager, når det kommer til holdets træning og managerens taktiske beslutninger.

Ronaldo er ikke just fan af den nye spillestil, som ten Hag har implementeret i klubben. Det fortæller Marca via Times-journalisten Duncan Castles, som angiveligt har tætte kontakter til Jorge Mendes, Cristiano Ronaldos agent.

– Interne kilder beskriver, at Cristiano Ronaldo ofte er uenig med ham (Erik ten Hag red.). De taler om en fodboldspiller, der klager over kvaliteten og karakteren af ​​træningen, fortæller Castles.

Men det stopper angiveligt ikke der. Den 37-årige portugiser mener eftersigende også, at holdet ‘ville være bedre stillet til at spille anderledes’. Ifølge Castles anser Ronaldo sin manager Erik ten Hag for at være stædig og unødigt knyttet til den stil, der fungerede for ham i Ajax.

United-legendes søn træner med hos Brentford

Manchester United indtager i skrivende stund en sjetteplads i Premier League, hvor klubben har hentet 12 point i syv kampe.

Cristiano Ronaldo har deltaget i seks af Manchester Uniteds første syv kampe i Premier League.

De fleste af gange er han dog først blevet skiftet ind i løbet af 2. halvleg, hvorfor portugiseren blot har spillet 207 minutter i Premier League i denne sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer