VM 2022

2 min læsningUnited-legendes søn træner med hos Brentford

Danskerklubben Brentford kan være på nippet til at skrive kontrakt med en 20-årig kantspiller, hvis efternavn vil vække genkendelse verden over.

2 min læsning
Premier League-klubben Brentford har for tiden besøg af Manchester United-legenden David Beckhams søn Romeo.
Foto: Andrew Yates/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har cirka ti gange flere følgere end Brentford på instagram.

Hos Premier League-klubben Brentford kan de være igang med at forstærke sig med en spiller, hvis efternavn klinger meget genkendeligt.

Der kan nemlig komme til at stå ‘Beckham’ på ryggen af en af de rød-hvide Brentford-trøjer, for Manchester United-legenden David Beckhams søn, Romeo, træner nemlig med hos danskerklubben fra London.

Det er dog i første omgang ikke danske Thomas Frank, som Romeo Beckham skal forsøge at imponere men derimod Neil MacFarlane, der er manager for Brentfords andethold – Brentford B. Det skriver engelske The Times.

Romeo Beckham er i øjeblikket på kontrakt hos amerikanske Inter Miami, der delvist er ejet af far David, men nu kan en retur til de britisk øer altså være på trapperne for den 20-årige englænder.

Den næstældste af David Beckhams sønner var som ungdomsspiller på akademiet i Arsenal, men i 2014 forlod han fodbold til stor ærgrelse for sin far på daværende tidspunkt.

– Den anden dag vendte Romeo sig og sagde til mig, at han ikke ønskede at spille fodbold længere. En del af mig var helt ødelagt, men en del af mig var også lettet, sagde David Beckham dengang ifølge Daily Mail.

Efter bruddet med Arsenal kastede Romeo Beckham sig i stedet over tennis, og en overgang trænede han sågar med den britiske tennisstjerne Andy Murray.

Beckham overrasker: Danmark er dark horse til VM

I 2020 vendte han dog tilbage til fodbolden, da han underskrev en professionel kontrakt med den nystartede amerikanske klub Inter Miami.

Endnu har han ikke fået debut for klubbens førstehold i MLS, men han har gjort fin figur på klubbens andethold, Inter Miami II, hvor han har scoret to mål i 20 kampe.

Romeo Beckham gør sig, ganske som sin far, på højrekanten.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer