VM 2022

1 min læsningSilkeborg gentog Manchester Citys bedrift mod rumænere: Man rendte rundt med et smil på banen

Anders Klynge og Silkeborg gentog Manchester City's bedrift fra 2016. En storsejr i europæisk fodbold mod FCSB.

1 min læsning
Anders Klynge scorer for Silkeborg i ECL.
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

16. august 2016.

Så langt skal man tilbage, for at finde sidste gang FCSB (tidligere Steaua Bukarest red.) tabte med fem mål inden torsdag aften.

For seks år siden hed modstanderen Manchester City og målscorerne 3 x Agüero, Nolito og David Silva. Torsdag aften var det Silkeborg og målscorerne Kusk, Klynge, Helenius, Thordarson og Adamsen, der gjorde det onde ved rumænerne.

Anders Klynge åbnede målscoringen og var glad for storsejren, der blev lidt lettere af at være foran 2-0 efter otte minutter.

– Det var en god oplevelse, man rendte rundt med et smil på banen. Vi kom foran tidligt og får scoret flere mål tidligt. Det blev ikke en nem kamp, men en sjov kamp at spille med masser af chancer, siger Klynge til klubbens kanaler.

– Man får en masse selvtillid. Vi ville score nogle flere mål, og det gjorde vi. Så får man en rigtig god følelse, og så er det bare sjovt at spille, lyder det fra målscorer Klynge.

Flyvende Silkeborg-mandskab spillede sig med hæl og tå til storsejr mod rumænere

Silkeborg spiller søndag mod OB. Til den kamp forventer fynboen Klynge, at Kent Nielsens tropper ankommer fyldt med selvtillid efter 5-0 mod FCSB.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer