VM 2022

1 min læsningMedie: Chelsea ansætter ny teknisk direktør

Petr Cech forlod i løbet af sommeren stillingen som 'advisor' i Premier League-klubben Chelsea, men nu ser klubben ud til at have fundet en erstatning.

1 min læsning
Chelsea ansætter Christopher Vivell som ny teknisk direktør.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea har angiveligt fundet klubbens nye tekniske direktør.

Det kommer efter, at klubben i løbet af sommeren har opsagt flere prominente navne i klubbens ledelse. Heriblandt Chelsea-legenden Petr Cech, som arbejdede inden for området tidligere.

Ifølge det store internationale fodboldmedie The Athletic er den nye tekniske direktør i Chelsea den 35-årige tysker Christopher Vivell.

RB Leipzig fyrer teknisk direktør

Christopher Vivell blev torsdag fyret fra sit job som teknisk direktør i RB Leipzig efter to år i stillingen. Det kom efter klubben og han selv eftersigende havde forskellige meninger.

Ifølge The Athletic er processen med at identificere en kandidat til jobbet i Chelsea nu afsluttet, da Vivell ser ud til at tage ansvaret i sin nye rolle på Stamford Bridge. Der er dog intet officielt meldt ud endnu.

Journalist: Bundesligastjerne har gennemgået lægetjek forud for sommerskifte til Premier League

The Athletic mener, at Christopher Vivell vil spille en vigtig rolle i London-klubbens fremtidige rekrutteringer. Blandt andet med sine gode kontakter ind i RedBull-gruppens rekrutteringsnetværk.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer