VM 2022

1 min læsningFlere anholdelser i sag om røveri af fodboldtrøje i Aarhus

Østjyllands Politi har foretaget flere anholdelser i forbindelse med en sag fra september, hvor en 16-årige AaB-fan fik frarøvet sin fodboldtrøje på åben gade i Aarhus.

1 min læsning
Østjyllands Politi har anholdt fire mænd i forbindelse med situationen, hvor en AaB-fan blev frategt sin fodboldtrøje i Aarhus.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Østjyllands Politi har torsdag anholdt fire unge mænd.

De fire mænd på henholdsvis 24, 25, 26 og 27 år er blevet anholdt i forbindelse med efterforskningen af et røveri den 17. september, hvor en 16-årig dreng fik frataget sin AaB-trøje.

Hændelsen opstod i det centrale Aarhus, efter AGF ellers havde slået AaB 3-1.

– Vi ser med meget stor alvor på sagen, for det skal være trygt og sikkert at bevæge sig rundt i det offentlige rum, og man skal kunne gå til fodboldkamp uanset, om man har den ene eller den anden klubtrøje på, siger politiinspektør Brian Voss Olsen.

Anholdelserne er foretaget i Aarhus og Randers, og de tre yngste mænd fremstilles fredag i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, hvor de alle sigtes for røveri.

AaB-fan frarøvet trøje efter AGF-opgør

De to yngste mænd sigtes foruden røveri for ulovlig tvang.

Røveriet skete på Frederiks Allé i det centrale Aarhus, hvor en grupe mænd med trusler om vold truede den 16-årige AaB-fan til at udlevere sin trøje.

To dage efter episoden blev en 22-årig mand anholdt og varetægtsfængslet, og det er nu den videre efterforskning i den sag, der har ført til fire yderligere anholdelser i sagen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer